Siltais aveņu dzēriens
Sastāvdaļas: 180 g sasaldētu aveņu 1 litrs ūdens Cukurs Medus Kanēlis Pagatavošana: Avenes sablenderē un uzvāra, tad nokāš. Pievieno cukuru un maisa kamēr tas izkūst, tad pievieno karstu ūdeni. Dzērienam pievieno …
Dienvidfrancijas lepnums, gardais ratatouille!
Recepte: Dienvidfrancijas lepnums, gardais ratatouille! Nepieciešams: 2 vidēji sīpoli 1 sarkanā paprika, 1 zaļā paprika 10 melnās olīvas bez kauliņiem 6 ēdamkarotes olīveļļas 3 vidēji tomāti 1 baklažāns …
CEPTI KARTUPEĻI AR PILDĪJUMU
Sastāvdaļas: 2 lieli kartupeļi Augu eļļa Sviests Siera pildījumam 90 g siera Marinēti dārzeņi Tunča pildījumam 200 g konservēta tunča 1 ēdamkarote majonēzes 200-300 g konservētas kukarūzas Cepeškrāsns …
ĶIRBJU ZUPA AR SIERU
Šī zupa neatstās vienaldzīgu nevienu ķirbju cienītāju! Sastāvdaļas: 1 neliels ķirbis 300-400g rīvēta cietā siera 100 ml saldā krējuma 3 ķiploka daivas 3 sīpoli olīveļļa cepšanai 2 kartupeļi kaltētas garšvielas …
Tējas ziemā!
Vasara ir laiks, kurā mēs varam un arī vajadzētu sākt domāt par veselību ziemā! Ir ļoti daudz dažādas zālītes, kuras var sakaltēt tējām ziemā. Piemēram: Piparmētru tēja – uzlabo sirds darbību, tējai ir …
Maizes recepte!
Sastāvdaļas: 700g milti 100g cukurs 3 ēd.karotes ieraugs ķimenes 600 ml silts ūdens 2 tēj.karotes sāls Pagatavošana: 1. Bļodā sajauc miltus pievienojot visas sastāvdaļas. Ķimenes ir tik cik pašam gribas. 2. Visu šo saturu liek …
ĀBOLU SACEPUMS
Nepieciešams (sešām porcijām) 675 g ābolu 3 ēdamkarotes ābolu sulas vai ūdens 1/2 tējkarote malta kanēļa 1 tējkarote pūdercukura 85 g kviešu miltu 85 g rupja maluma kviešu miltu 85 g sviesta 55 g …