Sastāvdaļas:
- 2 lieli kartupeļi
- Augu eļļa
- Sviests
- Siera pildījumam
- 90 g siera
- Marinēti dārzeņi
- Tunča pildījumam
- 200 g konservēta tunča
- 1 ēdamkarote majonēzes
- 200-300 g konservētas kukarūzas
Cepeškrāsns temperatūra 200 grādi
Pagatavošana:
- Ieslēdz cepeškrāsni un nomazgā kartupeļus, tad viscaur sadursti ar dakšiņu. Iesmērē tos ar augu eļļu un novieto uz cepešpannas.
- Pannu ar kartupeļiem ieliec cepeškrāsnī uz augšējā plaukta. Kartupeļus cep apmēram stundu.
- Ja kartupeļi ir mīksti, tad vidū iegriez tos. Ja tie ir cieti, turpini tos cept vēl 15 min. Katrā kartupelī iespied nedaudz sviesta, tad ar karoti tajā ievieto savu izraudzīto pildījumu.
- Siera un marinētu dārzeņu pildījums
- Sarīvē uz šķīvja sieru un iepildi katrā kartupelī pusi rīvētā siera, tad ar karoti uzliec nedaudz marinētu dārzeņu.
- Tunča un kukurūzas pildījums
- Nosusināto tunci ieliec mazā bļodiņā. Pievieno tam majonēzi un divas ēdamkarotes kukurūzas. Visu samaisi un ievieto kartupeļa viducī.
Autors: Virskalni.lv
Padalies ar šo sociālajos tīklos