Sastāvdaļas:

  • 2 lieli kartupeļi
  • Augu eļļa 
  • Sviests
  • Siera pildījumam
  • 90 g siera
  • Marinēti dārzeņi 
  • Tunča pildījumam
  • 200 g konservēta tunča
  • 1 ēdamkarote majonēzes
  • 200-300 g konservētas kukarūzas

Cepeškrāsns temperatūra 200 grādi

Pagatavošana:

  1. Ieslēdz cepeškrāsni un nomazgā kartupeļus, tad viscaur sadursti ar dakšiņu. Iesmērē tos ar augu eļļu un novieto uz cepešpannas. 
  2. Pannu ar kartupeļiem ieliec cepeškrāsnī uz augšējā plaukta. Kartupeļus cep apmēram stundu.
  3. Ja kartupeļi ir mīksti, tad vidū iegriez tos. Ja tie ir cieti, turpini tos cept vēl 15 min. Katrā kartupelī iespied nedaudz sviesta, tad ar karoti tajā ievieto savu izraudzīto pildījumu.
  4. Siera un marinētu dārzeņu pildījums
  5. Sarīvē uz šķīvja sieru un iepildi katrā kartupelī pusi rīvētā siera, tad ar karoti uzliec nedaudz marinētu dārzeņu.
  6. Tunča un kukurūzas pildījums
  7. Nosusināto tunci ieliec mazā bļodiņā. Pievieno tam majonēzi un divas ēdamkarotes kukurūzas. Visu samaisi un ievieto kartupeļa viducī.

Autors: Virskalni.lv

Padalies ar šo sociālajos tīklos